Sök produkt
Hem » Om oss

Om oss

Vilka är vi?

Fraktsystem i Norden AB (556812-6279) är ett bolag som ingår i Fortusgruppen. Vi erbjuder tillgång till mycket förmånliga fraktavtal för dina inrikes (DHL Freight) och utrikes (UPS) fraktbehov.

I och med att vi representerar hundratals anslutna företag kan vi förhandla fram mycket förmånliga fraktvillkor för våra kunder. Villkor som du som enskild, mindre, fraktköpare skulle ha mycket svårt att komma nära. Genom att ha dina fraktavtal hos Fraktsystem kan du sänka dina kostnader och öka din lönsamhet!

Fortusgruppens kärnverksamhet är e-handel genom det internationella nätvaruhuset Shopping4Net (www.shopping4net.se ) som har kunder över hela Europa. Inom övriga bolag arbetar vi med de flesta områden som är centrala för framgångsrik distanshandel.

Här ser du några av våra verksamheter:

Shopping4Net AB

www.shopping4net.se
Från en blygsam start i ett garage 1999 till en av Sveriges ledande handelsplatser på nätet! Här kan du handla allt mellan himmel och jord till förmånliga priser.

Fortus International Solutions AB

www.fortusinternational.com
Mycket av Fortusgruppens tekniska kunnande finns här. Bland annat bygger vi webbshopar. Snygga, skalbara, responsiva och säljande!

Fortus International Finance AB

www.fortusfinance.com
Vårt eget finansbolag erbjuder trygga betallösningar genom faktura. Det ger bekvämlighet och säkerhet både för dig och din kund. Inte störst – men kanske vassast!

Fortus International Logistics AB

Från vårt moderna lager i Landvetter hanterar vi lagerhållning och distribution åt både mycket stora och lite mindre kunder.